Χώροι μαζικής εστίασης

όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Χρειάζεστε προστασία για την επιχείρηση σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση

Χρειάζεστε προστασία για την επιχείρηση σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια
ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση

Πρόγραμμα για χώρους μαζικής εστίασης

Το μέγιστο επίπεδο υγιεινής σ’ ένα εστιατόριο, μπαρ ή παμπ είναι εξίσου σημαντικό με την υψηλή ποιότητα του φαγητού και της εξυπηρέτησης που περιμένουν κι απαιτούν οι πελάτες σας κι εξασφαλίζει την καλή φήμη της επιχείρησης σας.

Σε ποιούς χώρους είναι απαραίτητη η απεντόμωση

Ιδιαίτερη απειλή για το επίπεδο υγιεινής στην προετοιμασία τροφίμων (κουζίνα, λάντζα, μπουφές) αλλά και στους αποθηκευτικούς χώρους αποτελούν τα ποντίκια, οι αρουραίοι και οι κατσαρίδες, ωστόσο υπάρχει μεγάλη ποικιλία άλλων παρασίτων, όπως οι μύγες κ.α. , τα οποία μπορούν να καταστρέψουν τα τρόφιμα ή να ενοχλήσουν τους πελάτες σας ανεξάρτητα από το πόσο καλό είναι το φαγητό.


Πως ενεργούμε

Η endoma solutions προστατεύει την καλή φήμη της επιχείρησης σας ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο προσβολής από αυτά τα σημαντικά παράσιτα. Οι έμπειροι επιστήμονες γεωπόνοι μας:

  • θα επισκεφτούν την επιχείρηση σας
  • θα επιθεωρήσουν εξονυχιστικά τουυς χώρους σας και θα αναγνωρίσουν τους εν δυνάμει κινδύνους από παρασιτολογική δραστηριότητα,
  • θα προβούν στον σχεδιασμό και στην εφαρμογή ενός προγράμματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων (IPM) αποκλειστικά για τις ανάγκες σας.
  • θα σας συμβουλεύσουν για το ποια μέτρα μπορείτε να πάρετε για να μειωθεί μελλοντικά ο κίνδυνος προβλημάτων από παράσιτα.
icon4

Διευθυνση

Πολυτεχνείου 45 Θεσ/νικη

icon4

Κινητο

6947 019461

icon4

Σταθερο

23130 85028

icon4

email

endoma.solutions@gmail.com

Συνεργαζόμαστε μαζί σας

Σε περίπτωση οποιασδήποτε έκτακτης προσβολής από παράσιτα, κατά την διάρκεια του ετήσιου συμφωνητικού με την επιχείρηση σας, το έμπειρο συνεργείο μας ανταποκρίνεται ΑΜΕΣΑ στο αίτημα σας και βρίσκεται ΕΓΚΑΙΡΑ στον χώρο σας, λαμβάνοντας μία σειρά επιπλέον απαραίτητων μέτρων για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το παρασιτολογικο πρόβλημα, ούτως ώστε αυτό να μην επανέλθει.

Φάκελος Συνεργασίας

Όλες οι πληροφορίες μετά από κάθε επίσκεψη του συνεργείου μας συμπεριλαμβάνονται στον ειδικά διαμορφωμένο Φάκελο Συνεργασίας, που αναδεικνύει όλα τα ίχνη και τις ενδείξεις λόγω της δραστηριότητας των παρασίτων παρουσιάζοντάς τα στον χάρτη της επιχείρησής σας, μαζί με τις ενέργειες που έγιναν και τις προτεινόμενες συστάσεις και υποδείξεις για μείωση του κινδύνου. Ο Φάκελος Συνεργασίας τηρείται και σε ηλεκτρονική μορφή, σε μία ειδικά διαμορφωμένη βάση δεδομένων, κι ενημερώνεται από τους γεωπόνους μας μετά από κάθε επίσκεψη στην επιχείρησή σας.

Είναι, επίσης, σύμφωνος με τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας και είστε πλήρως καλυμμένοι σε κάθε υγειονομικό έλεγχο που θα διενεργήσουν στην επιχείρησή σας αρμόδιοι πιστοποιημένοι φορείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων ή για να κανονίσετε μία επίσκεψη, δωρεάν, στον χώρο σας από έναν έμπειρο επιστήμονα Γεωπόνο της endoma solutions καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα.

Ο επιστήμονας μας κατανοεί και γνωρίζει τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του τομέα της εστίασης

6947 019461

23130 85028

Χρειάζεστε προστασία για την επιχείρηση σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση

Χρειάζεστε προστασία για την επιχείρηση σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια
ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση

© 2017 designed by Sigma Marketing