Βιομηχανίες τροφίμων

όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Χρειάζεστε προστασία για την επιχείρηση σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση

Χρειάζεστε προστασία για την επιχείρηση σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια
ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση

Πρόγραμμα για βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων

Η endoma solutions είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, έχοντας σοβαρά υπόψη ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό κλάδο που απαιτεί τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας και υγιεινής. Σε αυτά τα περιβάλλοντα, ακόμη και η μικρότερη προσβολή από παράσιτα είναι απαράδεκτη και μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ασφάλεια του παραγόμενου προϊόντος και κατ’ επέκταση σ το εμπορικό όνομα της επιχείρησης.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων

Για τον λόγο αυτό η εταιρεία μας παρέχει ένα αποκλειστικό πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων (IPM) για τον εξαιρετικά ευαίσθητο τομέα της βιομηχανίες τροφίμων και ποτών.

Το πρόγραμμα υπηρεσίας που σχεδιάζουμε είναι ειδικά φτιαγμένο για τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις σας και λαμβάνει υπόψιν τους συγκεκριμένους παρασιτολογικούς κινδύνους που απορρέουν λόγω του τύπου επεξεργασίας (θερμοκρασία περιβάλλοντος, ψύξη, κλπ), του είδους των συστατικών πρώτων υλών και της φύσης του τελικού προϊόντος.

icon4

Διευθυνση

Πολυτεχνείου 45 Θεσ/νικη

icon4

Κινητο

6947 019461

icon4

Σταθερο

23130 85028

icon4

email

endoma.solutions@gmail.com

Πως ενεργούμε

Έχοντας υπόψη οι επιστήμονες γεωπόνοι μας τα κρίσιμα σημεία ελέγχου της παραγωγής σας, καταρτίζουν ένα πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων (IPM),

Συγκεκριμένα:

  • διενεργούν προληπτικούς ελέγχους κι εφαρμογές
  • χρησιμοποιούν μη τοξικά μέσα και σκευάσματα
  • όλα τα σκευάσματα είναι εγκεκριμένα για τέτοιους χώρους ελαχιστοποιώντας, έτσι, τον κίνδυνο μίας αρχικής παρασιτολογικής προσβολής.
  • ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο σχεδιασμό δικτύου ελέγχου παρασίτων στην εξωτερική ζώνη των εγκατάστασεων σας, ώστε να αποτραπεί τυχόν είσοδος παρασίτου στο εσωτερικό της παραγωγής.

Συνεργαζόμαστε μαζί σας

Οι ειδικευμένοι Γεωπόνοι της endoma solutions θα συνεργαστούν μαζί σας προκειμένου να καθοριστούν αποτελεσματικοί μηχανισμοί άμυνας ενώ επίσης θα σας συμβουλεύσουν σχετικά με τις εργασιακές πρακτικές και διαδικασίες ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος εισόδου παρασίτων στις εγκαταστάσεις και η δημιουργία προβλήματος.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε έκτακτης προσβολής από παράσιτα, κατά την διάρκεια του ετήσιου συμφωνητικού με την βιομηχανία σας, το έμπειρο συνεργείο μας ανταποκρίνεται ΑΜΕΣΑ στο αίτημα σας και βρίσκεται ΕΓΚΑΙΡΑ στον χώρο σας, λαμβάνοντας μία σειρά επιπλέον απαραίτητων μέτρων για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το παρασιτολογικο πρόβλημα, ούτως ώστε αυτό να μην επανέλθει.

Φάκελος Συνεργασίας

Όλες οι πληροφορίες, μετά από κάθε επίσκεψη του συνεργείου μας, συμπεριλαμβάνονται στον ειδικά διαμορφωμένο Φάκελο Συνεργασίας, που αναδεικνύει όλα τα ίχνη και τις ενδείξεις λόγω της δραστηριότητας των παρασίτων παρουσιάζοντάς τα στον χάρτη του εργοστασίου, μαζί με τις ενέργειες που έγιναν και τις προτεινόμενες συστάσεις και υποδείξεις για μείωση του κινδύνου. Ο Φάκελος Συνεργασίας τηρείται και σε ηλεκτρονική μορφή, σε μία ειδικά διαμορφωμένη βάση δεδομένων, κι ενημερώνεται από τους γεωπόνους μας μετά από κάθε επίσκεψη στην επιχείρησή σας.

Είναι, επίσης, σύμφωνος με τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας και είστε πλήρως καλυμμένοι σε κάθε υγειονομικό έλεγχο που θα διενεργήσουν στην επιχείρησή σας αρμόδιοι πιστοποιημένοι φορείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων ή για να κανονίσετε μία επίσκεψη, δωρεάν, στον χώρο σας από έναν έμπειρο επιστήμονα Γεωπόνο της endoma solutions καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα.

Ο επιστήμονας μας κατανοεί και γνωρίζει τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της βιομηχανίας τροφίμων.

6947 019461

23130 85028

Χρειάζεστε προστασία για την επιχείρηση σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση

Χρειάζεστε προστασία για την επιχείρηση σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια
ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση

© 2017 designed by Sigma Marketing