Ξενοδοχεία

όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Χρειάζεστε προστασία για την επιχείρηση σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση

Χρειάζεστε προστασία για την επιχείρηση σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια
ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση

Πρόγραμμα απεντόμωσης για ξενοδοχεία

Η πρόληψη από παράσιτα στον τομέα των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων δωματίων είναι σημαντική όχι μόνο λόγω της ευπάθειάς τους έναντι των απειλών από αυτά, αλλά και λόγω της αρνητικής επίδρασης που μπορεί να έχει ένα αρνητικό σχόλιο πελάτη ικανό να γκρεμίσει την άριστη εικόνα και την καλή φήμη που χτίστηκε με τόσο κόπο.

Για να κρατήσετε λοιπόν μακριά τους ανεπιθύμητους «καλεσμένους» σας και να φιλοξενείτε από δω και πέρα μόνο τους ικανοποιημένους πελάτες σας η endoma solutions σας προσφέρει μία αξιόπιστη συνεργασία με μία σειρά από υπηρεσίες ώστε να έχετε ολοκληρωμένη κάλυψη στον τομέα αυτό. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το κόστος για την προστασία του ξενοδοχείου είναι υπερβολικό.


Πως ενεργούμε

Οι επιστήμονες γεωπόνοι μας ανταποκρίνονται άμεσα στο κάλεσμα σας και αφού επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις σας ακολουθούν τις παρακάτω διεργασίες:

  • διενεργούν μία εξονυχιστική επιθεώρηση επισημαίνοντας τους κινδύνους στους οποίους είναι εκτεθειμένα τα διαφορετικά μέρη του ξενοδοχείου σας.
  • αναπτύσσουν ένα πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων (IPM) αποκλειστικά εναρμονισμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες του ξενοδοχείου σας.
  • σας συμβουλεύουν για τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν ώστε να μειωθεί μελλοντικά ο κίνδυνος προβλημάτων με παράσιτα.
icon4

Διευθυνση

Πολυτεχνείου 45 Θεσ/νικη

icon4

Κινητο

6947 019461

icon4

Σταθερο

23130 85028

icon4

email

endoma.solutions@gmail.com

Σε περίπτωση έκτακτου προβλήματος με έντομα ή τρωκτικά οι έμπειροι γεωπόνοι μας ανταποκρίνονται άμεσα στο αίτημα σας

και βρίσκονται έγκαιρα στον χώρο σας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης του κινδύνου που εμφανίστηκε ούτως ώστε αυτός να μην επανέλθει.

Οι χώροι του ξενοδοχείου

Οι χώροι του ξενοδοχείου στους οποίους ο κίνδυνος προσβολής από παράσιτα είναι μεγάλος και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή είναι:

Οι χώροι της κουζίνας

Οι χώροι της κουζίνας, του εστιατορίου και των άλλων χώρων εστίασης που απαιτείται ειδική προστασία από τα ποντίκια, τους αρουραίους και τις κατσαρίδες, η παρουσία των οποίων ενέχει υψηλό κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών.

Τα δωμάτια των ξενοδοχείων

Τα δωμάτια των ξενοδοχείων όπου η μεγαλύτερη παρασιτολογική προσβολή αποτελούν οι κοριοί. Η άμεση δράση κατά των κοριών είναι το κλειδί για την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους. H έγκαιρη ανίχνευση και η άμεση διενέργεια εφαρμογών διασφαλίζει ότι δεν θα εξαπλωθούν και σε άλλους χώρους του κτιρίου.
Το σύστημα οικολογικής απολύμανσης (Cimex Eradicatior) που εφαρμόζουμε, με την χρήση υπέρθερμου ξηρού ατμού στους 180οC, επιτυγχάνεται ο ολοκληρωμένος έλεγχος και η οριστική αντιμετώπιση των κοριών.

Εκτός από την πρόληψη και τη διενέργεια των εφαρμογών κατά των κοριών, η endoma solutions μπορεί να βοηθήσει στην εκπαίδευση του προσωπικού σας, για την ανίχνευση ενδείξεων προβλήματος με κοριούς ώστε να εξασφαλιστεί η έγκαιρη και επιτυχής αντιμετώπιση τους.

Οι εξωτερικοί χώροι

Οι εξωτερικοί χώροι και συγκεκριμένα περιμετρικά των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου σας η endoma solutions θα πάρει τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να αντιμετωπίσει και να αποτρέψει παρασιτολογικά προβλήματα με τρωκτικά και ερπετά (φίδια), συμπεριλαμβανομένων τις φωλιές σφηκών και της απώθησης των πτηνών.

Φάκελος Συνεργασίας

Όλες οι πληροφορίες μετά από κάθε επίσκεψη του συνεργείου μας συμπεριλαμβάνονται στον ειδικά διαμορφωμένο Φάκελο Συνεργασίας, που αναδεικνύει όλα τα ίχνη και τις ενδείξεις λόγω της δραστηριότητας των παρασίτων παρουσιάζοντάς τα στον χάρτη της επιχείρησής σας, μαζί με τις ενέργειες που έγιναν και τις προτεινόμενες συστάσεις και υποδείξεις για μείωση του κινδύνου. Ο Φάκελος Συνεργασίας τηρείται και σε ηλεκτρονική μορφή, σε μία ειδικά διαμορφωμένη βάση δεδομένων, κι ενημερώνεται από τους γεωπόνους μας μετά από κάθε επίσκεψη στην επιχείρησή σας.

Είναι, επίσης, σύμφωνος με τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας και είστε πλήρως καλυμμένοι σε κάθε υγειονομικό έλεγχο που θα διενεργήσουν στην επιχείρησή σας αρμόδιοι πιστοποιημένοι φορείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων για ξενοδοχεία ή να κανονίσετε μία επίσκεψη, δωρεάν, στον χώρο σας από έναν έμπειρο επιστήμονα Γεωπόνο της endoma solutions καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα.Οι επιστήμονες μας κατανοούν και γνωρίζουν τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του ξενοδοχειακού κλάδου

6947 019461

23130 85028

Χρειάζεστε προστασία για την επιχείρηση σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση

Χρειάζεστε προστασία για την επιχείρηση σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια
ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση

© 2017 designed by Sigma Marketing