Σύστημα Οικολογικής Απολύμανσης

Cimex Eradicator

Σύστημα Οικολογικής Απολύμανσης
(Cimex Eradicator)

H πιο αποτελεσματική οικολογική μέθοδος κατά των κοριών είναι η χρήση του ξηρού υπέρθερμου ατμού, που παρέχει το σύστημα CIMEX ERADICATOR ή Ατμοκαθαριστής και Steam Disinfector (ακροφύσιο ξηρού υπέρθερμου ατμού).

Τα ειδικά χαρακτηριστικά αυτού του συστήματος είναι το είδος του ατμού το οποίο αφού παραχθεί μέσα στο μπόιλερ, θερμαίνεται επιπλέον μέσα στο ακροφύσιο διανομής μέχρι τη θερμοκρασία των 180οC. Η ροή του ατμού στους 180οC είναι ικανή να εξοντώσει ενήλικους μικροοργανισμούς(κοριούς, ψύλλους, ψείρες, ακάρεα), τις προνύμφες αλλά και τα αυγά τους προκαλώντας τους θερμικό σοκ.

Γίνεται κατανοητό ότι η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των κοριών, ψύλλων , ακάρεων και άλλων μικροοργανισμών είναι ιδιαίτερα απαιτητική δεδομένου της βιολογίας και της όλης δραστηριότητας των συγκεκριμένων παρασίτων.

1.jpg

Bασικά πλεονεκτήματα της χρήσης του ατμού

έναντι των συμβατικών μεθόδων με χρήση εντομοκτόνων

1

Αποτελεί μέθοδο με χαμηλή περιβαλλοντική επίπτωση

Δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία, είτε με εισπνοή είτε με επαφή. Επίσης μπορεί να εφαρμοστεί με την παρουσία ανθρώπων και κατοικιδίων ζώων.
2

Οι χώροι είναι άμεσα διαθέσιμοι

Οι χώροι μπορούν να χρησιμοποιούνται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας απολύμανσης.
3

Εγγυημένο αποτέλεσμα

Το συγκεκριμένο σύστημα του ατμού φτάνει σε όλες τις σχισμές και τις γωνίες , σημεία που συνήθως κρύβονται τα παράσιτα, ενώ με τα συμβατικά εντομοκτόνα συνήθως δεν έχουμε την ίδια αποτελεσματικότητα.
4

Δεν επιφέρει καμία φθόρα στα έπιπλα

Δεν επιφέρει η συγκεκριμένη μέθοδος φθορά στις επιφάνειες που εφαρμόζεται σε έπιπλα, στρώματα και στον γύρω χώρο, ούτε αφήνει υπολείμματα και λεκέδες σε αυτά.
5

Επιδρά τόσο στους κοριούς όσο και στα αυγά τους

Οι κοριοί είναι πολύ ευαίσθητοι στις αλλαγές θερμοκρασίας. Η ροή του ατμού στους 180οC μας επιτρέπει την εξάλειψη τόσο των ενήλικων κοριών όσο και των προνυμφών τους και των αυγών τους, ενώ με τα συμβατικά εντομοκτόνα στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχουμε αποτέλεσμα απέναντι στα αυγά.
© 2017 designed by Sigma Marketing